Skip links

Wij zijn leverancier van overkappingenglazen schuifwandenzonweringen

Het maximale uit uw tuin halen?

Ook tijdens minder ideale weeromstandigheden? Heeft u simpelweg een extra leef- of rookruimte nodig, of wilt u ook in koude winterdagen van deze extra ruimte genieten? Dan bent u op het juiste adres bij The Garden Gallery, wij stellen uw terrasoverkapping wensen op prijs. Bij ons kunt u prachtige terrasoverkappingen kopen en deze volledig op maat laten maken.

De voordelen van the garden gallery_

Ruime voorraad

Bij ons vindt u een ruime voorraad aan hoogwaardige producten, zoals overkappingen, glazen schuifwanden, zonwering, pergola's en screens. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en stijlen om aan uw specifieke wensen en behoeften te voldoen.

Snelle levering

Op zoek naar een bedrijf die u op korte termijn kan voorzien van uw wensen? Wij hanteren momenteel 5 tot 10 werkdagen levertijd.

uitstekende naservice

Onze service stopt niet na de verkoop. We zijn er trots op dat we een uitstekende naservice bieden aan al onze klanten. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen

Onderscheidend kwaliteit

Hoewel we niet de goedkoopste zijn, bieden we wel de beste kwaliteit en een uitstekende service. Door te kiezen voor onze producten, investeert u in de lange termijn en kunt u jarenlang genieten van uw buitenruimte. We zijn er trots op dat we een uitstekende reputatie hebben opgebouwd op het gebied van kwaliteit en service.

Klantgericht​

Door onze klantvriendelijke en professionele aanpak zijn wij in staat om u een optimale klantbeleving te laten ervaren.

Vakkundig​

Door het inzetten van experts met de juiste certificaten en diploma’s zijn wij in staat om iedere klus netjes en vakkundig af te leveren.

Maatwerk

Producten van The Garden Gallery zijn geheel naar uw wensen op te bouwen.

Explore
Slepen