Aluminium Overkappingen

Onze veranda’s zijn modulair, dat houdt in dat u deze altijd achteraf alsnog kunt aankleden. Zo kunt u van uw overkapping een totale tuinkamer maken waarmee u het hele jaar kunt genieten. Wij gebruiken Aluminium volgens DIN EN 755-2 dikte van 3.2mm extra sterke 6063-T6 aluminium, en poedercoating: 80Mu.

Onze goten zijn standaard verstevigd en zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit geeft u de voordeel dat u de goot niet hoeft te verstevigen bij brede afmetingen.

Onze staanders zijn standaard dubbel laags, dit zorgt voor meer draagkracht en een mooiere afwerking. Ook vallen de profielen voor de glazenschuifwanden er netjes in. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw railsysteem voor bijvoorbeeld een glazenwand uitsteekt.

U heeft bij ons standaard de keuze uit Ral7016 Antraciet, Ral9001 Crème, Ral9005 Zwart. Overige kleuren kunnen op aanvraag geleverd worden.

Daktype kunt u kiezen voor 16MM polycarbonaat of 4.4.2. veiligheidsglas. Zowel in Polycarbonaat als glas heeft u de keuze uit helder/doorzichtig als opaal/melkwit.

U kunt uw veranda uitbreiden d.m.v. aluminiumzijwand, spie (polycarbonaat,glas) polycarbonaat zijwand.

Offerte aanvragen