Uw tuin is onze inspiratie

Maximale uit uw tuin halen ?

Ook tijdens minder ideale weersomstandigheden? Heeft u simpelweg een extra leef- of rookruimte nodig, of wilt u ook in koude winterdagen van deze extra ruimte genieten? Dan bent u op het juiste adres bij The Garden Gallery, wij stellen uw terrasoverkapping wensen op prijs. Bij ons kunt u prachtige terrasoverkappingen kopen, en volledig op maat maken.

Voordelen van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping vergroot uw woongenot het hele jaar door. Zo geniet u langer van het buitenleven en uw kostbare tuinmeubelen en kussens staan ten alle tijden lekker droog onder een terrasoverkapping op maat. Ook met regenweer geniet u nog van het buitenleven en in de herfst en winter kunt u lekker droog van binnen naar buiten. Kortom, dankzij een overkapping aan uw woning en in de tuin, maakt u uw terras en/of tuin het meest geliefde plekje van uw huis.

Iedere veranda wordt geleverd met 10 jaar garantie op aluminium en 5 jaar op polycarbonaat. Ook bieden wij een uitgebreid aanbod van accessoires aan; van verlichting, glazen wanden en zonwering tot en met buitenverwarming. Onze overkappingen worden standaard zonder extra kosten op maat geleverd.

Waarom kiezen voor ons?

Met een veranda of een terrasoverkapping brengt u buiten en binnen samen. Zo kunt u het hele jaar van uw tuin genieten. Met de ruime keuze in veranda’s bent u bij ons aan het juiste adres. Door de vele mogelijkheden en op maat gemaakte overkappingen vindt u bij ons altijd een passende oplossing. Zo kunt u ook voor een afgesloten veranda kiezen waardoor u ook bij een koude winteravond met een heater op de veranda kunt zitten.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

-Deskundig en ervaren

-Hoge Kwaliteit

-Vakwerk op maat

-Focus op klantvriendelijkheid

Heeft u vragen ? Bel ons

+32 492 433 680

+32 492433680

Heeft u vragen? Bel ons